Hvem er Attendwise?

Attendwise er et dansk softwarefirma, der specialiserer sig i digitalisering af møder og events via de to softwareløsninger: Guestbook og ConferenceCommunicator. Herigennem tilbyder vi flere forskellige digitale værktøjer til registrering, kommunikation og afholdelse af møder & events, såvel fysisk som virtuelt.

Omdrejningspunktet for Guestbook og ConferenceCommunicator er at gøre deltagelse til møder, konferencer, messer og andre events smart og klogt. Både for dine gæster og deltagere, og for jer som virksomhed og arrangør, samt dine sponsorer og udstillere.

Førhen hed vi Sortkaffe, men med navnet Attendwise ønsker vi netop at slå hovedet på sømmet: at vi ønsker at alle skal deltage til møder og events på en klog og smart måde. Fysisk som online.

Online eller fysiske møder & events?

I dag er det helt normalt at du som virksomhed og arrangør overvejer, om du skal invitere gæster og deltagere til fysisk deltagelse eller til online møder og events. Der er fordele ved begge former. Alt efter formål.

Med Guestbook registrerer du dine gæsters og besøgendes ankomst i din virksomhed eller organisation, når de kommer på fysisk besøg. Med ConferenceCommunicator bruger du digitale eventværktøjer til at afholde såvel fysiske som online møder og events. 

Hvad omhandler smarte møder og events?

Der er mange måder at holde kloge og smarte møder og events på. Det omhandler blandt andet:

 

  • bæredygtighed
  • tidsbesparelse
  • datasikkerhed
  • networking
  • bundlinje

Hold bæredygtige møder og events

Bæredygtige møder og events er med rette kommet i fokus de seneste år. Erstatning af de trykte program-kataloger med event apps må siges at være bæredygtigt. Samt onsite print af navneskilte og brug af bæredygtige navneskilte og nøglesnore. 

Online møder og events er bæredygtige, da transporten spares væk. Men det at spare tid, er i vores optik, også bæredygtigt. Så brug af eventteknologi kan siges at være bæredygtigt på mange måder. 

Spar tid med digitale løsninger

Du sparer tid ved at erstatte manuelle arbejdsopgaver og processer med digitale løsninger. Specielt, når du bruger et samlet system med mange funktioner som ConferenceCommunicator. For så skal du kun sætte dig ind i én løsning, samt data hænger naturligt sammen.

Men du kan faktisk også spare dine deltagere og udstillere tid. Hvis du holder en online event sparer de naturligvis tid på transporten. Og automatiserer du indhentningen af materiale fra dine udstillere, ja, så er det både dig som arrangør og dine udstillere, der sparer tid.

 

Hav fokus på datasikkerhed

Som softwarefirma og databehandler har vi naturligvis fokus på datasikkerhed. Guestbook og ConferenceCommunicator er begge cloud-baseret løsninger og hostes i skyen på Attendwise´s egne dedikerede servere hos et dansk hostingcenter. Data gemmes krypteret og sendes via en sikker SSL forbindelse.

Vi tilråder, at du kun indhenter den nødvendige information via vores systemer. Samt at du opsætter dem til at foretage automatiske sletninger af persondata efter en vis periode.

Giv mulighed for networking og de gode møder

Når du arrangerer større møder og events har du en unik mulighed for at skabe gode networking muligheder for dine deltagere og udstillere. Og hvem vil ikke gerne medvirke til udvidet netværk og nye forretningsforbindelser?  

Med ConferenceCommunicator matchmaking og mødebooking værktøj, og eventuelt break-out rooms, sørger du for at skabe relevante møder mellem dine deltagere - samt mellem dine messegæster og udstillere. Uanset om du holder fysiske eller online møder og events.

Øg din - og dine udstilleres - bundlinje

Med ConferenceCommunicator kan du øge din bundlinje - direkte som indirekte. Du kan sælge billetter til din event, samt du kan tjene penge på salg af bannerannoncer og Lead-app til dine udstillere og sponsorer.  

Du sparer tid ved digitalisering og kan derfor bruge mere tid på kommercielle aktiviteter. Og med sammenhæng i vores data, kan du give dine udstillere og sponsorer indblik i deltagernes interesse i deres firma og produkter. Det giver dine udstillere relevante leads og øget forretning.